Önéletrajz

Eva3Egy ember pályafutása ott kezdődik, hogy köszönetet mond szüleinek, amiért életet és lehetőségeket kapott tőlük.

 

A továbbiakban adva vannak a kötelező iskolai évek, az elvárt érettségi. Az én esetemben az életre való felkészülés egy orvosi diplomában csúcsosodott ki, melyet – az egyhónapos kisfiammal és a családommal együtt – a Budapesti Orvosi Egyetem aulájában vehettem át.

 

Vidéki pályakezdés és tapasztalatszerzés után szakmai érdeklődésem Budapestre hozott.

Dr Pastinszky István orvos-ezredes professzor úrnak életem végéig hálás maradok a bőrgyógyászati tudomány megismeréséért és a szakvizsga megszerzéséért, melynek „Alma Mater"-e a Központi Katonai Kórház volt.

 

Belgyógyászati affinitásom és bőrgyógyászati „vénám” komplex áttekintést nyújtott az emberi test vonatkozásában. Időközben erre alapoztam a részterületeket, amelyek főleg az immunológiai hátterű bőrbetegségek, a bőrgyógyászati microchiurgia /laser therapia/ és az infectio okozta /fertőzéses/   manifest bőrbetegségek alapos megismerésére és gyakorlati gyógyítására vonatkozik. /Pl.: pattanásos bőr, hormon eltérés okozta bőrelváltozások, anyajegyek, kinövések, a hajnövekedés zavarai, ekcémák, venorológia/.

 

Ez irányú munkám mellett némi publikációra is volt időm, melynek segítségével a hazai szakmai társaságok, úgymint:

Kinyílt a világ is számomra, mert az Amerikai Dermatológiai Akadémia is tagjává fogadott. Ez utóbbi óriási segítséget nyújt a nemzetközi tudományos és terápiás, gyógyszeres eredmények napi szinten tartásában. Lehetőséget kínál a nemzetközi kongresszusokon való részvételek kiválasztásához az érdeklődési körömnek megfelelően.

 
 

Dr. Fenyőváry Éva

bőrgyógyász szakorvos, kozmetológus

© DERMA-PRAX Kft. Dr.Fenyőváry Éva - 2007

Oldaltérkép | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét!

Copyright 2011. Free joomla templates | Custom text here